Interieurstyling

Veel keuzes en tóch overzicht

Waar de één juist een functionele inrichting voor ogen heeft denkt de ander vooral aan een mooi interieur. Het hebben van beide is mogelijk. Alleen hoe bewaar je daarbij het overzicht en maak je de juiste keuzes? Zit je ook met dat dilemma dan kan ik je van dienst zijn.

Een interieur in harmonie met jou

De keuze voor functioneel en mooi zijn allebei terug te voeren op hetzelfde: een verlangen naar orde. Met mijn gevoel voor en kennis van kleur, vorm, ruimte en materialen ben ik in staat om de wensen van elke klant tot een harmonisch geheel te smeden. Waarbij het respect voor ieders smaak en beleving voorop staat, want niets is belangrijker dan je thuis voelen in je eigen woon- en werkomgeving.

Personal shopper

Zodra het duidelijk is hoe je nieuwe interieur er uit moet gaan zien, is de fase van realisatie aangebroken. Daarbij gaan we samen naar de geselecteerde showrooms en geef ik je ter plekke advies. Welke geboden opties zijn geschikt en vervullen de wensen voor jou nieuwe interieur.

Aanvraag informatie

Ik verneem graag hoe ik je van dienst kan zijn. In het formulier kun jij je gegevens noteren en je wensen kenbaar maken. Je krijgt snel een reactie en indien wenselijk zal ik telefonisch contact met je opnemen.

Geïnteresseerd in:

Diensten

Interieurstyling